Pentru o buna colaborare cu Co.Co. Fashion:
- Nu fac schimburi si nu ma intereseaza acest tip de colaborare; - Produsele achizitionate nu se returneaza; - In situatia in care sunt mai multe persoane interesate pentru acelasi produs, imi rezerv dreptul de a livra acelei persoane care a transmis datele pentru livrare; - Toate lucrurile sunt personale si cu descrieri corespunzatoare;
- Rezervarea se face maxim 5 zile;
- Taxe zero pentru plata in cont bancar la ghiseul BRD (nu transfer) daca suma depaseste 45 Ron; + 5 Ron daca suma este mai mica de 45 Ron;
- Prin PayPal + taxe expediere;
- Prin FanCourier + taxe expediere

Daca doriti orice fel de informatii accesati Contact din lateralul paginii sau constacon@gmail.com
Va multumesc pentru vizita si colaborare!

Constanta F.

Ai gasit ce cautai? Mai incearca.

vineri, 7 octombrie 2016

Blugi dama model foarte frumos si interesant masura 40/42


O pereche de blugi care, cu siguranta, te scoate in evidenta, in culori frumoase, modelul in sine este interesant si tineresc. Sunt putin cu turul lasat, nasturi metalici colorati in numar de 6, buzunare laterale spatioase si imbracate in materialul cu floricele si un nasture metalic, in spate inca doua buzunare spatioase. In partea de jos au manseta care se ridica si se prinde cu nature. In talie se poate folosi si o centura lata dar are si "cureaua" originala din acelasi material cu aplicatiile de pe blugi. Centura poate fi lata de maxim 5,5 cm sau chiar 6 cm. 
Marca "Blue White" si au fost cumparati anul trecut cu 200 lei, nu i-am purtat de foarte multe ori. Sunt impecabili si se aseaza foarte frumos pe corp.
Sunt potriviti pentru masura 40 sau chiar 42, insa consultati masuratorile de mai jos. Culoarea reala se regaseste in a 6-a si a 10-a fotografie.

Dimensiuni:

- talie 42 x 2 cm.,

- turul 27 cm.,

- lungimea normala este 91 cm. 

- lungimea cu manseta ridicata este de 85 cm.


 - 120 Ron - 105 Ron -

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc pentru interes. Revin cat se poate de rapid cu raspunsul.