Pentru o buna colaborare cu Co.Co. Fashion:
- Nu fac schimburi si nu ma intereseaza acest tip de colaborare; - Produsele achizitionate nu se returneaza; - In situatia in care sunt mai multe persoane interesate pentru acelasi produs, imi rezerv dreptul de a livra acelei persoane care a transmis datele pentru livrare; - Toate lucrurile sunt personale si cu descrieri corespunzatoare;
- Rezervarea se face maxim 5 zile;
- Taxe zero pentru plata in cont bancar la ghiseul BRD (nu transfer) daca suma depaseste 45 Ron; + 5 Ron daca suma este mai mica de 45 Ron;
- Prin PayPal + taxe expediere;
- Prin FanCourier + taxe expediere

Daca doriti orice fel de informatii accesati Contact din lateralul paginii sau constacon@gmail.com
Va multumesc pentru vizita si colaborare!

Constanta F.

luni, 28 decembrie 2015

Expediat - Fusta cu broderie, noua - UNICAT

O fusta cu un model feminin deosebit, simpla si totodata deosebita, putin closata si cu un material fin si usor. Se inchide cu doi nasturi in partea laterala dreapta, are un buzunar functional in spate cu un siret din catifea pe care il poti lasa liber sau il poti lega dupa plac.
In partea din stanga/fata are o floare brodata frumos, iar pe mijloc cateva paiete transparente. In partea de jos a fustei are o bentita fina din catifea maron, la fel ca si la buzunarul din spate, conferindu-i unicitate. Culoarea este crem cu dungulitele putin evidente de culoarea maron. 
Masura este S dar consultati masuratorile de mai jos. 
Este o fusta unicat foarte frumoasa, confectionata de designer roman, marca Sophy Design. Cu siguranta te scoate in evidenta oriunde te-ai afla!
Dimensiuni:
- talie 34x2 cm.;
- baza 66x2 cm.;
- lungime 46 cm.
- 60 Ron -

Expediat V.I.C. Brasov

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc pentru interes. Revin cat se poate de rapid cu raspunsul.