Pentru o buna colaborare cu Co.Co. Fashion:
- Nu fac schimburi si nu ma intereseaza acest tip de colaborare; - Produsele achizitionate nu se returneaza; - In situatia in care sunt mai multe persoane interesate pentru acelasi produs, imi rezerv dreptul de a livra acelei persoane care a transmis datele pentru livrare; - Toate lucrurile sunt personale si cu descrieri corespunzatoare;
- Rezervarea se face maxim 5 zile;
- Taxe zero pentru plata in cont bancar la ghiseul BRD (nu transfer) daca suma depaseste 45 Ron; + 5 Ron daca suma este mai mica de 45 Ron;
- Prin PayPal + taxe expediere;
- Prin FanCourier + taxe expediere

Daca doriti orice fel de informatii accesati Contact din lateralul paginii sau constacon@gmail.com
Va multumesc pentru vizita si colaborare!

Constanta F.

duminică, 17 decembrie 2017

Suport Cercei - Un cadou Special pentru EA

 Produs conceput și realizat de mine. Chiar dacă vrem sau nu să recunoaștem, tuturor ne place să primim și să facem cadouri celor dragi, indiferent de ocazie. Insă, cu atât mai mult, în perioada unor sărbători speciale atenția către cei dragi începe sa fie mai pregnantă și ne îndreptăm gândurile și sufletul cu mai multă dragoste către persoanele dragi. 
Acest suport pentru cercei constituie un cadou special pentru cineva drag sufletului, este conceput și realizat cu mult suflet. Poate că fotografiile nu redau întocmai frumusețea produsului, dar vă garantez că arată mult mai bine în realitate. Aceeași veșnică problemă cu aparatul de fotografiat.
Dimensiune: înălțime 12 cm. și lățime 14 cm.
Materiale: bețișoare de înghețată, inimioară din material tip polistiren pe care am dat pe ambele parti cu lac colorat, sclipici, carton și...multă dragoste.
- 15 Ron -
Accesațși pagina pe facebook ArtEco HandMade și eticheta pe blog ArtEco - Produse HandMade


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc pentru interes. Revin cat se poate de rapid cu raspunsul.