Treceți la conținutul principal

CORONITA DULCE DE CRACIUN CU BOMBOANE CIOCOLATA CU LAPTE! 3in1: Coronita Craciun/Ornament Decorativ de masa cu lumanare/Bomboane

 Vin sarbatorile si aduc cu ele veselie, bucurie, cadouri, colinde, lumina in case si in suflete, casa plina de bunatati si oameni dragi.

Alegeti Coronita cu Bomboane Ciocolata cu Lapte 3in1 si multumiti pe toata lumea. O puteti agata pe perete/usa, o puteti folosi ca decoratiune pentru masa/semineu si asezati pe mijloc o lumanare, dupa care va puteti invita copii sau musafirii sa se delecteze cu bomboane, alaturi de sampanie si mancarea delicioasa de sarbatori.

Dimensiune: diametru de 20 cm., lungime cu agatatoare + stea 32 cm.;

Materiale: coronita din spuma poliuretanica si sarma in interior, bomboane mari 20 buc. imbracate in staniol colorat, bomboane mici 42 buc. imbracate in staniol colorat, stea, panglica aurie de 5 cm., agatatoare piele naturala. Lumanarea din imagine este doar de decor, nu intra in pretul produsului.

Se poate agata pe perete/usa si se poate manca.

Greutate: 577g.

Compozitie: - bomboane mari/mici - cacao 30%, zahar, lapte praf integral 18%, unt de cacao, lactoza, unt clarificat, emulsifianti (lecitine, extract de vanilie).

Termen valabilitate bomboane: 31.07.2021

Disponibilitate: imediat 💝

0






Comentarii