Treceți la conținutul principal

VIDEO - Etape în realizarea bijuteriilor din sticlă


Vă prezint un (scurt și pe scurt) video cu etapele parcurse în realizarea bijuteriilor pe care le creez din sticlă specială pentru vitralii sau din sticlă normală (diverse grosimi).  

În acest video prezint etapele unui set compus din pandantiv și cercei, realizat din sticlă specială vitralii culoarea galbenă, cu accesorii metalice (la pandantiv argint tibetan și la cercei agățători impozante din inox), foiță metalică aurie și neagră fixată cu spray special.  

Încă nu este afișat pe blog ca produs, deocamdată este anonim, nu are un nume. Ce nume credeți că i s-ar potrivi? Mulțumesc. 🙏

Dacă aveți întrebări, curiozități sau orice informație doriți să aflați, vă aștept cu drag comentariile oriunde doriți să le faceți: comentariu la această prezentare, pe mail sau pe whatsapp (stânga jos).

Mulțumesc anticipat pentru orice vizită pe care o faceți, pentru orice comentariu și pentru orice achiziție. Toate produsele create sunt făcute cu atenție, dragoste, mult suflet și multă energie pozitiva, pentru ca tu și cei dragi sa vă bucurați de ele.

Comentarii